We willen u inspireren!

Wat drijft ons

Wij combineren nieuwe technologieën met bewezen oplossingen. Daarbij streven wij een holistisch concept na waarin de mens centraal staat.

Wij hechten belang aan het behoud van hulpbronnen en de vermindering van de belasting van het milieu. Daarom investeren wij uitsluitend in klimaatvriendelijke technologieën.

Hoe we werken

Dankzij onze industriële en technologische expertise, onze slanke structuur en onze sterke hands-on mentaliteit zijn wij in staat innovatieve oplossingen te ontwikkelen in de kortst mogelijke tijd.
Wij combineren ecologische verantwoordelijkheid met economische efficiëntie. Dynamisch en snel creëren wij duurzame producten van de hoogste kwaliteit.

Waar wij vandaan komen

Sinds 2018 zijn wij een zelfstandige dochteronderneming van een van Europa's toonaangevende kabeldistributeurs Klaus Faber AG. Al meer dan 70 jaar staat deze naam voor financiële kracht, de hoogste klantgerichtheid en kwaliteit.

Met dezelfde waarden benaderen wij onze nieuwe markten. Vanuit ons hoofdkantoor in Saarbrücken ontwerpen wij toekomstgerichte producten voor de internationale markt.

Waar we naar streven

Wij staan open voor nieuwe concepten en technologieën. Samen met ons netwerk van toonaangevende industrie-experts en specialisten ontwikkelen wij geavanceerde oplossingen die zijn afgestemd op toekomstige behoeften.

Faber Infrastructure GmbH | Europaallee 33 | 66113 Saarbrücken | Duitsland