Onze competenties

Wij zijn een performant, dynamisch team met technische expertise en een sterke hands-on mentaliteit. Onze creatieve ideeën leiden tot oplossingen die onze klanten inspireren. Wij zijn doelgericht en voeren onze taken binnen de kortst mogelijke tijd uit.

 

Wij kennen zowel de technologieën als de markten. Onze specialisten putten uit jarenlange ervaring in de energie- en mobiliteitsindustrie. Als dochteronderneming van de toonaangevende kabelleverancier Klaus Faber AG brengen wij meer dan 70 jaar ervaring uit de energievoorziening mee.

Van stand-alone bedrijf tot netintegratie

Naast decentrale energieopwekking, opslag en besturing zijn wij ook bedreven in de planning en bouw van energiecentrales en zijn wij zeer vertrouwd met de specifieke eisen van de wereldwijde offgrid-markten.

Van batterijmanagementsysteem tot deelconcept

Met vooruitziende blik en expertise creëren wij holistische mobiliteitsconcepten voor onze zakelijke klanten. Ons team kijkt terug op jarenlange ervaring in voertuigtechniek, batterijtechnologieën en technische service.

Onze klanten krijgen alle diensten en producten uit één hand: wij richten hun bedrijfswagenpark en laadinfrastructuur in, organiseren de technische service en verzorgen de veiligheidsopleidingen voor chauffeurs.

Van productontwerper tot servicespecialist

Om altijd de optimale oplossing voor onze klanten te vinden, werken wij samen met competente partners op de meest uiteenlopende gebieden. Daartoe behoren productontwerpers en constructeurs, maar ook specialisten op het gebied van productie, logistiek en service.

Faber Infrastructure GmbH | Europaallee 33 | 66113 Saarbrücken | Duitsland