/ faber infrastructure gmbh /

WE POWER THE WORLD

De mobiele stroomvoorziening van Faber!

Faber Infrastructure GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van mobiele zonne-energiegeneratoren voor tijdelijke toepassingen. Onze systemen zijn compact en zeer gebruiksvriendelijk.

Al onze oplossingen functioneren volgens het zogenaamde plug-and-play principe en zijn direct bedrijfsklaar. De serieproductie van onze producten is uiteraard "Made in Germany".

Faber Solar-Frame®

Een zeer mobiel zonne-energiesysteem voor 20-voets containers dat moeiteloos kan worden geïntegreerd in bestaande transportlogistiek en door zijn kleine voetafdruk bij uitstek geschikt is als groene stroomvoorziening voor tijdelijke toepassingen – batterijopslag optioneel.

Faber Mobile Power System

Een op containers gebaseerd stroomvoorzieningssysteem dat zonnepanelen, een lithium-ion batterijopslag en een noodgenerator als 24/7 back-up door middel van een krachtige controle-eenheid combineert tot een intelligente totaaloplossing.

Toepassingsgebieden voor onze mobiele zonne-installaties

De uiterst mobiele energiecentrales van Faber worden turnkey geleverd en zijn onmiddellijk bedrijfsklaar. De robuuste en hoogwaardige systemen zijn ontworpen voor tijdelijke toepassingen. Dit betekent dat onze plug-and-play-oplossingen kunnen voorzien in de stroombehoefte, zelfs voor kortdurende implementaties.

Bouwplaatsen

Militaire kampen

Civiele bescherming

Evenementen

Ontwikkelingshulp

Mijnbouw

Met onze zonne-energieoplossingen richten wij ons op holistische concepten waarmee wij het milieu duurzaam ontlasten.

Dankzij onze slanke structuur, onze branche- en technologiekennis en onze ontwikkelingscompetentie zijn wij in staat voortdurend nieuwe nichemarkten te identificeren en binnen zeer korte tijd de bijbehorende oplossingen te ontwikkelen en te realiseren.

Als volledige dochteronderneming van een van Europa’s toonaangevende kabelaanbieders Klaus Faber AG brengen wij niet alleen vele jaren marktervaring mee, maar ook een sterke financiële kracht.

Wij zijn er voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het opwekken van groene energie!
Faber Infrastructure GmbH | Europaallee 33 | 66113 Saarbrücken | Duitsland